miercuri, 22 septembrie 2010

Mini-Haul :)

De multe ori am vazut pe site-urile din afara postari cu haul si tare-mi placea sa ma uit la poze. Uite ca de data asta am reusit si eu. Asadar, pozele iar apoi cateva cuvinte despre fiecare :).



In primul rand, balsamuri de buze: - cel roz e shimmery, nu prea imi place
- cel portocaliu are un miros vag de miere, se numeste Gelee Royale si nu l-am incercat inca
- cel galben este cu aroma de lamaie(Fresh lemon); miroase foarte frumos a lamaie,dar deja m-am plictisit de mirosul lui, intrucat sunt cam la al treilea tub
- cel albastru este Sensitive, insa e favoritul meu: nu are miros, hidrateaza finut si nu lasa o senzatie nasoala pe buze

De la stanga la dreapta: Balea Young Soft&Care,Ivatherm Lapte Demachiant pentru piele sensibila si Lapte demachiant de la TIS cu miere de albine si extract de propolis.

Cremei de la Balea ii voi face un review separat, posibil chiar in seara asta.
Demachiantul de la Ivatherm l-am luat(da,ati ghicit) cu revista Bolero la doar 10 lei. Inca nu l-am incercat, planuiesc sa il termin pe cel de la TIS, apoi pe acesta.
Imi place foarte mult demachiantul de la TIS. Am avut ocazia sa il incerc la verisoara mea; intr-adevar, nu bate Bioten-ul cu miere si cimbrisor, insa confera o senzatie de catifelare si hidrateaza. L-am luat pentru a mai incerca si altceva. Imi place ca lista de ingrediente nu este lunga si este la un pret rezonabil: 5 lei.

O data sau de doua ori pe saptamana ma rasfat cu masti de argila de la Aslavital.Sunt numai bune pentru tenul meu gras, cu tendinte acneice; cel putin pana acum mi-a reglat secretia de sebum. Asta in combinatie cu ceaiul de trei-frati-patati(cred eu).
Si nu in ultimul rand, 2 geluri de dus de la Balea. Pana acum l-am avut pe cel cu Limette&Aloe Vera care miroase demential, pe cel cu piersica si altul in editie limitata, tot fructat. Acum am optat pentru o editie limitata Spirit of Cape Town, cu o aroma de citrice si un gel de dus, evident, cu preferata mea, aroma de cocos.

Si un preview cu unghiutele mele facut cu Rimmel Matte Finish. Imi pare rau daca nu se vede atat de clar; cand o sa ii fac review-ul, pozele vor fi facute la lumina zilei si se va putea vedea cum trebuie. Scuzati-mi unghiutele urate si fara forma:


Si nu uitati de concursul de la E-mag: CLICK.

7 comentarii:

Irina spunea...

yupiiii inca un fan al trei-frati-patatilor :)) prietenul meu rade de mine si-mi zice ca-s nebuna sa beau un ceai cu asa nume =))
Oricum eu sunt pro, si o sa mai reiau cura cu el si cu ceaiul de urzica...mi-au rezolvat tenul gras si acneea(ah! si brusturele)

Ma oftic ca eu nu am niciun DM pe-aproape ca sa-mi cumpar si eu draciile astea...Balea si Alverde, ca vad ca toata lumea le lauda...

Aly spunea...

Aceste ceaiuri, in opinia mea, sunt extrem de benefice, intrucat regeleaza organismul dpdv hormonal. De urzica nu am incercat; am auzit ca si brusturele e bun pt asa ceva :) Cu proxima ocazie imi iau si eu! :D

Aly spunea...

Si intr-adevar, DM-ul e un lifesaver :D

Alexa1202 spunea...

Hello.. ca sa iti raspund la intrebarea ta legata de placutele Konad.. NU se strica deloc daca pui oja normala. Eu personal am avut doar o oja speciala, care a venit cu setul pe care l-am luat prima data (alba). Daca te uiti pe blogul meu, o sa vezi k folosesc foarte multe oje care nu sunt speciale :)

Aly spunea...

Pai, tocmai ca ma uitasem pe blog si am vazut ca folosesti oja normala si de aceea intrebasem. Felicitari pt modelele de pe unghiute, f frumoase :)

Andreea spunea...

Si eu ador produsele Balea! Sunt accesibile la pret si tare bune.

Mada spunea...

Buna, Aly!

Ai apucat sa folosesti crema hidratanta de la Balea, cu SPF 15, in tub portocaliu? Mi-am pus si eu in gand sa mi-o cumpar cat de curand si asteptam review-ul tau, chiar din seara in care ai postat despre haul :) Am auzit cateva lucruri bune despre ea, cum ca hidrateaza bine, matifiaza si nu e nici comedogena, dar mai dureaza putin pana ajung la dm.

Trimiteți un comentariu