joi, 23 septembrie 2010

REVIEW- Rimmel Pro Matte Finish

In primul rand, incep prin a spune ca nu era chiar prima mea alegere. Cu toate acestea, ma declar multumita, mai ales dupa ce Camelcutza nu prea a laudat topcoat-ul matifiant de la ELF. Intr-adevar, poate era o achizitie mai ieftina, insa din ce am citit, nu prea satisfacatoare.Dar acum trecem la cea de la Rimmel.

Sticluta are 12 ml, si instinctul imi spune ca nu se va consuma foarte repede. Acestia se lauda ca rezista pana la 10 zile. Nu am pretentia ca un lac de unghii sa-mi reziste atata pe unghii, caci ma plictisesc. Consider ca 4-5 zile sunt de ajuns. Am achizitionat sticluta luni, cand mi-am facut si unghiile cu un lac nude-auriu(de la Umbrella), cu particule stralucitoare, apoi am dat cu topcoat-ul deasupra. Este necesar un singur strat; pensula este lata, ceea ce ajuta enorm la aplicare. Mie una, dat fiind ca am unghiile micute, imi acopera o unghie din 2 miscari :). De rezistat, mi-a rezistat pana azi, deci 4 zile si nu s-a luat decat putin la varfuri, unde mi-a mai crescut si unghia. Si nici nu am stat degeaba: am spalat vase, am spalat caini si am cules si mere.

Pentru demonstratie am ales o alta oja, una de la Kallos, pentru a se putea observa mai bine efectul. Din pacate nu am negru, caci acolo se observa perfect. Asadar:

Before:



After:



Click pe poze pt a le mari.

Prin urmare, recomand acest topcoat. Consider ca se poate obtine o culoare frumoasa si confera, in opinia mea, o nota de eleganta. Unde am gasit-o? In DM, la pretul de 18,99 lei.

P.S. CLICK. Concurs E-mag!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ce tare ai zis-o: "..am spalat vase, am spalat caini.." =))
Arata bine. :) Eu insa nu ma omor dupa un finisaj mat dar as incerca o data, ca sa vad si eu ce si cum. :)

Camelcutza spunea...

Crede-ma ca dupa poze cel rimmel e mult mai bun decat cel elf, iguanitza poate ne face o comparatie:d

Andreea spunea...

Aly arata tare bine! Cel putin in poze.Te pup :*

Aly spunea...

Sa stii ca arata f bine si realitate! Nu cred ca ma voi desparti de topcoat-ul asta curand :) Si eu te pup@:*

Adina spunea...

Chiar arata bine! Ador nuantele mate :x

Irina spunea...

trebuie sa o am :X am o "visina" de la peggy sage care ar merge de minune cu asta, maine ma fatai prin bucuresti s-o caut. Bine ca ne-ai impartasit noutatea :*:*

DeliasBeautyBlog spunea...

Ce diferenta!!

Anonim spunea...

NU IMI PLACE

sihera spunea...

Si eu o am si chiar is face bine treaba...eu o aplic peste oja neagra de la burjois si las tipsurile shiny...un fel de black matte french...iese frumos..

www.siherabeauty.blogspot.com

xoxo

Trimiteți un comentariu