miercuri, 5 mai 2010

:)

Am venit la calculator dupa o sesiune de gatit(aripioare KFC-stiu ca nu e optiune sanatoasa, dar, oricum, o alternativa mai buna decat cumparatul propriu zis de la KFC), si sunt dispusa sa scriu despre demachiat, in primul rand.




Dupa cum ziceam, inainte nu prea aveam grija extraordinara de tenul meu, dar hey sunt si tanara, iar efectele negative nu intra in scena acum prea mult. Dar am hotarat sa investesc serios in rutina mea de zi cu zi in ceea ce priveste tenul. Referitor la demachiante, imi place ca acestea sa nu fie foarte grase, intrucat am tenul deja ingrasat. Acum il am pe cel de la Elmiplant, Bioten cu miere si cimbrisor pentru ten normal/mixt.Imi place ca are intr-adevar o textura usoara, inlatura cu usurinta machiajul, chiar si pe cel greoi(Revlon Colorstay) si miroase subtil a miere. Cu toate acestea, eu nu simt ca imi curat cu adevarat fata daca nu ma spal dupa ce ma demachiez cu un gel de curatare sau, dupa cum se mai intampla dupa-amiaza cand vin de la scoala, cu 2-3 pufuri de apa termala(Iwostin acum, in curand Uriage).



Inainte de cel de la Elmiplant, l-am avut pe cel de la Cosmetic Plant, Lapte demachiant cu vitamina C din macese, hidratant.Stiu ca am zis ca nu imi plac cele grase, dar pe acesta l-am luat in iarna in ideea ca pielea mea va avea de suferit in urma frigului groaznic de anul acesta. Acesta mi se pare mai potrivit unui ten uscat, chiar normal; demachiaza foarte bine. Eu una nu folosesc demachiant separat pentru ochi, avand in vedere ca nu ii am sensibili, exceptand datile cand imi mai bag eu discheta in ochi.(:-") Un alt motiv ar fi ca nu ma machiez cu farduri. Am pleoapele uleioase, nu am talent si sunt prea comoda,machiajul meu constand in dermatograf si rimel, rareori tus. Am 2 truse Ruby Rose pe care le-am luat just in case, dar au ramas nefolosite.

Oricum, alt lucru ciudat la mine, nu stiu daca se mai intampla cuiva, daca de exemplu am fost data cu creion negru la ochi(mai intens) si ma demachiez, nu se ia tot din prima. Ei bine, mie imi place sa raman asa la ochi, pare ca am ochii conturati natural; stiu ca e o greseala, dar hey, arata mult mai bine decat daca as fi machiata mai intens :).

In prezent, dupa demachiere folosesc apa termala Iwostin, prima mea apa termala, dealtfel, iar pentru spalat un gel de curatare cu extract de neem de la Himalaya, care mi se pare ciudat, dar acceptabil. Despre geluri de curatare intr-un viitor post. Recitind acum, imi dau seama ca nu a fost un review, nici nu stiu cum as putea numi acest post, presupun ca ar fi modul meu de ma ingriji pe care o sa il extind pe parcurs prin review-uri(Next post: Apa termala Iwostin si Gelul de curatare Iwostin Purritin). Uf, greu de atasat un titlu adecvat! :)

2 comentarii:

Sim spunea...

Si eu folosesc demachiantul de la Bioten. Chiar e foarte bun :)

ColourMePretty spunea...

join the club,bioten cu miere si cimbrisor imi e indispensabil de 4 sticle incoace si nici eu nu ma simt curata daca nu ma spal apoi.Si nu e doar o impresie,am observat ca fac puncte in piele daca ma ajut doar de demachiant.

Trimiteți un comentariu