marți, 18 mai 2010

Dermatograf Seventeen Longstay Eyesharper Black


L-am cumparat la repezeala dintr-o farmacie, pret aprox. 14 lei si dat fiind ca nu am incercat pana acum nimic de la Seventeen, am zis sa ii acord o sansa. Primul lucru cand am ajuns acasa a fost sa imi constat dezamagirea cand l-am incercat, caci varful mi se parea prea tare. Apoi, am tras pe o foaie de hartie cateva linii cu el, zicandu-mi ca o fi din cauza ca e nou. Si asa si era. Imediat dupa asta a devenit moale, dar nici la stadiul "de bagat in frigider". Am citit undeva ca s-ar lauda cu o formula hipoalergenica, fiind deci bun de aplicat pe linia interioara a pleopelor. Eu una nu ma mai dau pe waterline cu creion de foarte mult timp, I had a phase, dar a trecut. Insa mi se pare foarte bun pentru lashline , machiajul meu constand dintr-o evidentiere a ochilor printr-un strat de rimel si putin creion. Am incercat sa il folosesc si pentru o conturare mai intensa a ochilor, si am observat ca dispare treptat, fara sa manjeasca prea mult; iar acesta e un plus, eu avand pleoapele destul de uleioase si am tendinta de a ma manji la ochi din cauza altor factori.(dat/frecat cu mana:">). Nu rezista extrem de mult(cam 4-5 ore, desi cred ca in alte ocazii in afara de scoala s-ar preta mai bine), dar nu am asteptari mari nici in privinta lui, sau a altui produs cosmetic, whatsoever. In concluzie, imi place, dar sunt in continuare dispusa sa incerc si alte marci, mai ales Bourjois: Contour Clubbing sau Revlon Colorstay. Ce alte creioane de ochi bune mai recomandati, rezistente si destul de moi? :)

8 comentarii:

Camelcutza spunea...

Bourjoi Contour clubbing e cel mai bun din ce am incercat eu, am 2 nuante, unul negru si unul verde, sunt foarte moi si rezistente!

Anonim spunea...

Buna!eu am si recomand Colorstay de la Revlon(nuanta Charchoal).Este un creion mecanic si are si o ascutitoare in capatul celalalt.La mine rezista cam 8 ore( atat l-am testat) si nu ma murdaresc de la el, dar intensitatea mai scade putin, insa se vede ca porti creion la ochi.Eu il port peste anticearcan.Mina este moale si fiind mecanic mai usor de folosit.Ca pret il gasesti la 29 ron in auchan, 31,15 ron in cora, carrefour si 36 in magazinele B&B.Sper ca te-am ajutat:).adriana

Aly spunea...

WOW! Va multumesc la amandoua; am auzit lucruri bune despre ambele creioane, cred ca in final o sa mi le iau pe amandoua, in nuante diferite, evident :D

Iulia spunea...

Eu folosesc Max Factor si sunt tare multumita. E cremos cat sa se intinda cu precizie (elvetiana :D), pigmentat si rezista :)

Raluca spunea...

Eu am de la Bourjois. Sunt indragostita de el:X e rezistent la apa si se aplica f usor! eu am nuanta 77 Brun alliage. e adorabil:X ca pret nu e mult deloc:| 17 lei?! pomana curata!:D cel putin eu asa l-am gasit la magazinul din orasul meu:D

A spunea...

Eu folosesc de la Seventeen creioanele Super Smooth waterproof & longstay. Au niste culori superbe,moi,foarte frumos pigmentate si rezistente.

Aly spunea...

Va multumesc pt recomandari! Cu siguranta o sa tin cont de ele. deocamdata astept sa se termine cel pe care il am acum :D va pup!

Anonim spunea...

Creionul pt. ochi Bourjois Khol & Contour e cel mai bun!!

Trimiteți un comentariu