vineri, 14 mai 2010

DM

Cred ca toate fetele/femeile iubesc DM. E minunat cum intri intr-un loc pliiiiin cu lotiuni, creme si tot ce si-ar putea dori o fata interesata de asa ceva. Mereu cand trec prin real, nu plec fara sa cumpar chiar cea mai mica "chestiuta" din DM.

Primele produse pe care le-am luat de acolo au fost balsamurile de buze. Dependenta mea de balsam a inceput din clasa a VIII-a din cauza unuia de la Nivea si nu a incetat pana in zilele noastre. Nu folosesc ruj sau lipgloss decat la ocazii foooarte speciale, insa balsamul il folosesc de... (nici nu am numar :)) ) minim 15 ori/zi. Nu sunt adepta cumparatului fara a ma opri, asa ca niciodata nu am avut mai mult de 2-3 balsamuri in "stoc".

Revenind la DM, de acolo mi-am cumparat primul meu balsam cu aroma de cocos, de la Balea. Nu sunt pretentioasa, dat fiind ca buzele mele sunt hidratate, e doar dependenta ce ma impinge sa il folosesc, asa ca sunt multumita de el: da o senzatie placuta, nelipicioasa sau unsuroasa si are un miros placut de cocos, preferatul meu. Costa aproximativ 5 ron. Am avut toate variantele: cel cu fructe(tropical), cel rosu si simplu, alb. Toate imi plac, desi unele persoane nu au suportat mirosul prea puternic al celui tropical, asa ca am incetat sa il mai cumpar.

Tot din gama produselor cu aroma de cocos, de curand mi-am luat crema de maini, tot de la Balea. Well, recunosc am luat-o mai mult pt aroma. Nu ma omor dupa ea, nu hidrateaza, nu intra repede in piele, dar o folosesc si asa cand vreau sa miros frumos :D. Are 100 ml si a costat vreo 5-6 ron,nu mai tin minte exact.

Acum trecem la Alverde, brandul preferat al tuturor. Recunosc cu parere de rau ca in afara de balsamul de buze cu galbenele nu am mai incercat nimic altceva, insa in viitorul apropiat o sa ma "revansez". Balsamul de buze nu miroase extraordinar, dar hidrateaza, nu confera o senzatie neplacuta, este si natural din cate am inteles(certificat BDIH). Mi-a placut foarte mult, mereu il cumpar cand trec prin DM. Pret: tot pana in 5 lei.




Nu ma omor dupa Avon sau Oriflame, insa cea mai buna mascara pe care am avut-o pana acum este cea de la Oriflame True Visions. Genele mele sunt destul de lungute si am volum acceptabil, rasucite la colturi,de aceea imi place cum arat si fara rimel. Asa ca tot ce cer de la o mascara e culoare, poate putin mai mult volum(nu lungime) si sa nu imi lipeasca genele. Mereu ma orientez dupa periuta cand cumpar o mascara: trebuie sa fie deasa, asa cum este cea de la Oriflame, pentru ca altfel mie imi lipeste genele. Insa saptamana trecuta am ramas fara. Plecam la Bucuresti si nu aveam timp sa astept o noua comanda, asa ca la o plimbare prin DM am ales o marca proprie magazinului: S-HE Stylezone. Rimelul se numeste S-he stylezone volume carbon black mascara, dar aveau mai multe variante. Periuta se aseamana celui de la True visions(nu am gasit poze, dar o sa updatez acest post). Acesta a costat 15 ron pt 12 ml. Este foarte bun si sunt extrem de multumita, dar cand o sa se termine, revin la iubirea mea. Pentru viitor am ochit o culoare foarte frumoasa la una din ojele acestui brand,perfecta pentru vara (culoarea este asemanatoare celei din banner) :)

Preturile mi se par mult mai acceptabile in DM: de exemplu, masca de par Kallos la 800 ml era 10 lei in DM, pe cand in Real 15, ceea ce mi se pare mult mai avantajos. Evident din DM, imi achizitionez tot ceea ce inseamna masti, creme, demachiante si ma declar foarte-foarte multumita. :) O zi senina!

7 comentarii:

Andreea spunea...

si eu iubesc DMul! au niste produse super!

Sim spunea...

Am tot citit pe bloguri despre produsele Balea si m-ati facut asa de curioasa incat data viitoare cand ajung in Bucuresti imi fac plinul de la DM :))
Uff...sper sa se faca DM si in Iasi.
PS : te-am adaugat in blogroll sa fiu pe faza cand scrii ceva nou :)

Aly spunea...

Si eu te-am adaugat :D Sincer, decat Balea, mai bine ai alege Alverde caci din cate am inteles, sunt mai bune calitativ, pe langa faptul ca sunt naturale.:D

Iulia spunea...

Mie tot produsele de la Balea imi plac :)). Si nu cred ca ceva atat de ieftin este "natural". Poate nici cele scumpe. Cum nu sunt de acord ca toate ce inseamna ulei de masline e facut din masline. Nu exista atatia copaci cat ulei scot astia.

Aly spunea...

Intr-adevar, m-am exprimat gresit. Cu siguranta cele de la Alverde nu sunt 100% naturale, dar certificarea aceea tot implica ceva. Nici eu nu sunt una parabenofoba(daca m-am exprimat bine :)) ), dar sunt persoane care apreciaza acest lucru. Nu ma feresc de produsele din comert, asa cum nu le caut nici pe cele naturale. Doar la produsele pentru fata ma indrept spre dermatocosmetice, care mi se par mai sigure. :)

MooNy spunea...

Hmm, nu e buna dependenta ta de balsamuri de buze, atatea aplicari pot face mai mult rau decat bine.
M-ai facut curioasa cu DM, habar nu aveam de el si,sa fiu sincera, nu am calcat pana acum intr-un real :">

LIA spunea...

Produse super bune pt. ca, gama ALVERDE comercializeaza produse bio si organice la preturi incredibile(vezi care sunt acestea). Dupa ce am cheltuit o groaza de bani pe produse bio, achizitionandu-le de pe diverse site-uri la preturi enorme, am descoperit aceasta gama si paleta de produse organice la preturi f mici; voi ramane fidela.

Trimiteți un comentariu