vineri, 21 mai 2010

Flormar

Nu am o vasta experienta cu Flormar-ul, singurele produse pe care le-am achizitionat de la ei sunt 4 oje, dintre care 2 lacuri incolore. Curiozitatea, evident, ma impinge spre mai mult si, cu siguranta cu proxima ocazie manutele mele se vor intinde catre blush-ul piersica pe care l-am vazut la Iulia si la alte culori de oje mai indraznete, tipice pentru vara. Pentru ca scriu foarte mult si sunt foarte ocupata cu bac-ul, nu am timp sa imi bibilesc unghiile, asa ca mereu optez pentru culorile nude in materie de oje. Ce e drept, mi se pare ca imi si favorizeaza aspectul mainilor, conferindu-le parca lungime degetelor. Cel putin mie asa mi se pare :) Acum sa trecem la the goodies:



De la stanga la dreapta incepem:

1. Flormar Nail Care Calcium Gel
L-am luat in zilele mele negre de exfoliere a unghiilor. Intr-adevar, nu el m-a salvat de aceasta "teroare" ci bine-cunoscutul tratament de la Farmec cu vitamina B5, dar dupa acest tratament, si-a facut treaba foarte bine si imi mentine unghiile intr-o stare foarte buna din punct de vedere al duritatii. Nu este chiar un gel, ci un lac incolor cu o textura putin mai groasa decat a altor lacuri. Eu aplic doar un singur strat inainte de oja si este de ajuns. Se usuca foarte-foooarte repede, iar rezistenta este la fel ca a tuturor ojelor de la Flormar: foarte ridicata, rezistand chiar si o saptamana intreaga.(pret aprox. 7 ron)

2.Flormar Nail Therapy 4 in 1 Complete Care
Acesta a fost primul meu produs cumparat de la Flormar, deci folosit inainte de tratamentul de la Farmec. Poate ca si-ar fi facut si el treaba bine dupa tratament, dar este mai apos decat Calcium Gel si nu imi confera aceeasi senzatie de protectie si de intarire. Este ok, dar nu il folosesc decat ca si top coat in speranta ca o sa il termin. Nu mai tin minte pretul, tot in jur de 7 ron.

3.Flormar Supermatte, M122
Dupa cum ziceam, mereu intind mana dupa oje in nuante nude, iar aceasta m-a pacalit destul de bine. Nu se vede in poza, dar nici in sticluta, insa e un roz spre bej deschis. Eu as fi vrut ceva mai mult bej; nu-mi place rozul pe unghiile mele, mai ales cel deschis. Chiar daca face din colectia Supermatte, am observat acel "shimmer", cum il numesc americanii. Discret, dar este. Nu imi place nici modul in care se aplica; lasa dare si nu se distribuie uniform. Cu toate acestea o folosesc, am vazut altele si mai rele; sunt sigura ca a mea a fost o greseala de fabricatie, intrucat am vazut si review-uri la Supermatte in care se exprima incantare fata de acestea. Cu siguranta o sa incerc si altele din aceasta gama, nu ma las batuta!:))

4.Flormar M372
Este varianta simpla, e un bej deschis cu putin shimmer; e nuanta la care apelez pentru o manichiura rapida. De cele mai multe ori aplic Calcium Gel, apoi un strat din aceasta nuanta si gata. Nu este opaca, se intrevede unghia, dar nu intr-un mod urat. Daca ai unghii ingrijite si iti doresti ceva simplu, este foarte buna. Se usuca repede si rezista la fel de mult ca si lacul incolor(pana la o saptamana). Pret la ultimele 2: 7 ron.

All in all, sunt multumita de ojele acestea, iar dupa bac si admitere cu siguranta dau iama in multitudinea de culori vesele pentru vara! Muhahaha! :D

10 comentarii:

Sim spunea...

Eu vreau sa incerc perlutele lor. De farduri m-am lecuit :))

Mult spor la invatat :)

Aly spunea...

Multumesc mult :D

Iulia spunea...

Mie-mi plac fardurile. Am o trusa cu 4 culori (mov, turcoaz, verde si maro). Foarte pigmentate si a fost cca 20 lei :).
Cat despre oje numai de bine din punctul meu de vedere. Mie mi se aplica ft bine. Am facut un shade swatch daca rasfoiesti putin blogul meu :D :*

Aly spunea...

Eu nu folosesc farduri, machiajul meu este extrem de minimalist.. daca am un creion sau o mascara imi este de ajuns :D tind sa cheltui mai mult pe creme, lotiuni,balsam de buze etc. Imi place sa vad la ceilalti, dar pe mine nu aplic :)) Am vazut si oja, e o nuanta draguta.

Andreea spunea...

par "delicioase".Numai eu nu am testat produsele Flormar? Peste tot gasesc review uri despre ojele de la Flormar.

Aly spunea...

Sunt o investitie foarte-foarte buna :)

Oana spunea...

De unde le-ai cumparat? :D

Aly spunea...

Eu sunt din Galati, deci din Real, dar am observat standuri si in Carrefour, de obicei. Depinde de unde esti :) uite aici un site ajutator http://luckydil.wordpress.com/2009/12/19/update-standuri-flormar/

natty spunea...

in cluj se gasesc in polus center si costa 5 lei ojele nu 7 :)
am inceput si eu sa cumpar dupa ce am vazut la Iulia pe blog o nuanta care mi-a placut si apoi mi-am tot luat...
am vreo 5 deja :) si mai vreau!

Aly spunea...

Am observat ca in Galati sunt mai scumpe produsele, nu inteleg de ce...

Trimiteți un comentariu