miercuri, 26 mai 2010

Leapsa- 7 obiceiuri de vara

Ii multumesc mult Gabrielei ca s-a gandit la mine :D Aceasta este prima mea leapsa si sunt extrem de entuziasmata sa o "onorez" :) Iata care sunt obiceiurile mele ce le pun il aplicare in apropierea verii(ordinea este aleatorie):

1. Mai putin machiaj. Eu oricum aplic un machiaj mai bine de n-ar fi, insa vara incerc sa il evit pe cat posibil. Pe o caldura excesiva, simt ca imi sufoca fata, plus ca nu as vrea sa mi se intinda rimelul sau creionul si sa arat de parca m-ar fi luat cineva la bataie.

2.Multa apa. Nu bag mana-n foc ca sunt fix 2 litri de apa pe zi, insa consumand si multe fructe gen mere, portocale, consider ca este un aport suficient pentru a ma hidrata din interior...caci la exterior, lenea-i mare :D

3.Mers mai mult pe jos si exercitii fizice . Am momente si momente: momente cand sunt ambitioasa si ma tin de rutina de exercitii fizice, dar si momente cand o las balta foarte usor. Ce e drept, vara slabesc fara prea mult efort... De la 54-55 kg ajung la 50 lejer(la 1.70 m). Nu fac foamea; doar ca fiind vara, nu mi se face foame atat de des si beau apa foarte multa. Am un corp foarte ciudat: slabesc repede, ma ingras repede :))

4.Garderobaaa. Evident, nu o innoire totala a acesteia, dar cateva noutati ici-colo, sunt binevenite. De exemplu mi-am innoit "colectia de vara" cu vreo 4 bluzite si 2 perechi de sandale.

Uf, de aici incepe sa fie mai greu... Mi-am cam stors creierii pentru urmatoarele:

5. Nu a fost un obicei pana acum, dar de vara asta o sa inceapa sa fie: crema cu SPF. Imi petrec toata vara la mare caci am rude acolo, si foarte rar folosesc crema fotoprotectoare. Nu am probleme, doar o data m-am ars cand am stat o zi intreaga la Aqua Magic, dar era de asteptat. In rest, stiu consecintele/beneficiile expunerii la soare/cremei, insa nu sunt o persoana care se streseaza asa mult pe tema asta. Cat timp e distractie, eu cam uit de asa ceva :p

6.Manichiura/Pedichiura. In special cea din urma. Iarna singurul tratament ce il aplic unghiilor de la picioare este taierea lor. Dar acum vara, fiind expuse, piciorusele trebuie sa fie si ele bibilite. Deci oje, colorate, vesele, iar in perioade lenese, nude.

7.And the final one...unde chiar nu mai am nicio idee.Cred ca apa termala va fi o binecuvantare vara asta. Cea de 50 ml e perfecta de strecurat in geanta, iar un puf pentru racorire e intotdeauna binevenit.

As da leapsa mai departe, insa am observat ca mai toata lumea a avut-o. Asa ca cine trece pe aici si considera subiectul interesant, cu cea mai mare placere i-o "pasez".
(Am impresia ca Moony-nu ii stiu numele, dar asa se semneaza- nu a avut-o, asa ca ii pasez leapsa cu cea mai mare placere)

Sa aveti un inceput de vara vesel! :D

3 comentarii:

MooNy spunea...

Andreea :) si Nicoleta... dar ma stiu multi de MooNy :D

Scotocesc si eu prin ganduri sa scot "hainele" de vara.

Iulia spunea...

Si tu la fel! Eu una am un inceput de vara scaldat in sesiune :(

Aly spunea...

of, si eu il am pana in iulie scaldat in bac si admitere :))

Trimiteți un comentariu