duminică, 23 mai 2010

Update Flormar

Mincinoasa mai sunt :) In postul anterior am zis ca singurele produse de la Flormar sunt 4 oje. Scormonind eu prin ce detin, am dat peste un tus Flormar, pe care l-am achizitionat iarna trecuta pentru Revelion. Nu mai tin minte exact pretul, dar oricum pana in 20 ron.

Am observat la stand 2 tipuri; acesta are pensula mai subtire, iar celalat o avea tip carioca. Pana acum am folosit un tus de la Yves Rocher foooarte bun, din acela de tip carioca. Intentionam sa imi iau si de aceasta data acelasi model, dar am zis sa incerc si altceva:

Are o pensula subtire, foarte buna pentru o trasare si o evidentiere mai subtila a ochilor.

Culoarea este intensa,insa trebuie asteptat putin pana se usuca complet pe pleoapa. Se demachiaza usor, cel putin eu nu am avut probleme de genul acesta. Il recomand; cu proxima ocazie o sa il cumpar si pe cel tip carioca...mi se pare mai usor de aplicat, e mai practic.

5 comentarii:

Andreea spunea...

Nici eu nu te am crezut pe cuvant,cand ai zis ca nu mai detii produse Flormar!
Arata ok tusul ala. :) Pacat ca nu e genul ala "subtire" si traseaza linii mai grosute,sau asa pare in poza ta.

Aly spunea...

Sa stii ca am insistat si eu, astfel incat sa se vada mai bine. Celalalt model ar trasa linii si mai groase :D dar acesta poate fi folosit pt linii mai finute, datorita pensulei mai subtiri. :)

Andrei Ghiorghe spunea...

Distractiv...

Aly spunea...

I`m sure it is...:)

Gaby spunea...

Fără legatură cu tuşul, te aşteaptă un tag la mine pe blog

Trimiteți un comentariu