luni, 31 mai 2010

A very nice bracelet+Bonus

Eu sunt mai old-school in ceea ce priveste accesoriile, tind sa recurg doar la cele de aur sau argint caci mi se par ca se potrivesc la orice si nici nu necesita efort pentru a le schimba asa des. Pana acum 1 an si eu imi schimbam cerceii in fiecare zi, inca am o cutie plina de feluri si feluri de cercei, dar mi-am dat seama ca tot cu cei de aur cu care pot dormi si a doua zi sa nu trebuiasca sa ii schimb, ma inteleg cel mai bine. Cu toate acestea, am vazut aceasta bratara in Real- Constanta si la 20 ron, nu am putut sa ii rezist :)


Imi place ca e colorata :D

BONUS! Uriage Hyseac-gel de curatare

Cred la nici un alt produs nu am avut probleme ca la acesta. Capacul este imposibil!!! Mereu am grija sa nu il inchid foarte bine, caci pot sa imi iau adio de la a-l deschide la a doua folosire; iar daca se intampla asta, dupa multe lupte cu acest capac diabolic, tot la forta lui tata recurg. Pe langa acest inconvenient, mi se pare un produs ok. Nu m-a dat pe spate, ce-i drept, desi imi facusem multe iluzii in privinta aceasta. Are o consistenta mai apoasa decat a altor geluri de curatare, ceea ce pe mine nu ma incanta, caci trebuie sa folosesc o cantitate mai mare. Nu usuca fata; mi s-a parut chiar mai bland decat Iwostinul, de exemplu, iar senzatia de curat si oprirea/reglarea sebumului din pacate, nu dureaza foarte mult. Desi Iwostinul usca putin pielea, imi placea senzatia pe care mi-o conferea mult timp dupa spalare. Are parfum; in privinta cosurilor, nu face mare lucru, nu mi-au aparut nici mai multe, nici mai putine decat de obicei. In concluzie, cred ca o sa revin la Iwostin :)

UPDATE: La insistentele unei persoane ce a tinut mortis sa nu-mi insusesc eu meritul de a fi cumparat bratara, mentionez ca aceasta mi-a fost cumparata de prietenul meu 8-|

10 comentarii:

Andreea spunea...

ce frumoasa e bratara!!!
gelul de la Uriage arata yumy!

Aly spunea...

Mai yumy e bratara, in opinia mea :)). Gelul e ok, dar cred ca depinde de fiecare in parte :D

Anca Buzea spunea...

Imi place mult combinatia bratara-oja, foarte inspirata ;)

Aly spunea...

Multumesc mult ! Ambele sunt colorate si vesele, numai bune pentru vara :)

Anonim spunea...

tare 'dragu bratara :)
Despre gelul de la Uriage nici eu nu am o parere prea buna, l-am cumparat cu prilejul unei oferte, eu intentionam sa iau doar crema din aceeasi gama (avea in denumire ceva cu Aha, crema activa, never mind :P):
- hidrateaza, cu toate ca este o crema- tratament,
- este foaaaarte light, nu lasa nicio pelicula ciudata pe fata,
- tine sebumul sub control cateva ore bune
- fdt-ul s eaplica ok peste ea

Aly spunea...

Am vazut-o si eu, si sincer chiar ma tenta sa o iau... Ma bucur f mult ca mi-ai spus despre ea! o sa o am in vizor... Deocamdata trebuie sa o termin pe cea de la bioderma, care acum mi se pare cam grasa pt vara.

Andreea spunea...

Bratara ca bratara,e frumoasa dar unghiutele tale sunt tare dulci!

Aly spunea...

Ms mult Andreea :)) sunt micute, pt ca de mica am fost o rozatoare; si nici forma nu prea am, dar ma descurc cu ce am :)) Te puuup!

Iulia spunea...

Super super e bratara! Sa o porti sanatoasa!!!

Aly spunea...

Multumesc mult! :)

Trimiteți un comentariu