sâmbătă, 19 iunie 2010

Blush

Doar o intrebare rapida, caci invat in continuuuu, I`m a freaking robot; doar ce mai intru sa vad ce s-a mai scris. Anyway, ideea e ca nu mai e mult pana se termina cu bacul si o sa intru si eu in vacanta. Therefore, am o dilema. Eu una nu am folosit pana acum blush. As dori ceva pentru vara, unul care sa dea acel sunkissed glow, care sa arate frumos pe un ten cat de cat bronzat si inca unul: un rozaliu discret, natural, nici sa nu iti dai seama ca porti blush. Pretentioasa, huh? Ah, si nici sa nu fie foarte scump :) Astept sugestiile voastre si tineti-mi pumnii! :*

16 comentarii:

Georgiana spunea...

Hey! :) Eu am un rozaliu superb de la alverde, din colectia Rose Garden, editie limitata. E parfumat, cu aroma subtila de trandafiri, fin si delicat si arata minunat pe piele, exact ca o imbujorare naturala...deloc fals, nici nu arata ca si cum ai avea ceva. Mergi la un dm si incearca-l! Am dat 18lei pe el...cat despre un blush care sa mearga cu bronzul, incearca la flormar, au si ei nuante dragute.

Aly spunea...

Buna! Iti multumesc mult pt sugestii, chiar Flormar aveam in minte! te pup

Anonim spunea...

Si cele de la Seventeen sunt foarte bune. Sunt disponibile intr-o gramada de nuante.

Camelcutza spunea...

Elf nuanta glow, mai ales daca ai ochi caprui. E exact coralista, fara pretul de 140 de ron

Anonim spunea...

body shop

MooNy spunea...

Numarul 15 de la Ruby Rose (cel de la mine de pe blog). Absolut SUPERB

Sim spunea...

Eu cred ca o sa incerc un blush de la Flormar, ca tot e atat de laudat sau NYX (am vazut ca il recomanda tipa de la makeupgeek).
Deocamdata nu am fost extrem de incantata de nici un blush, deci nu pot sa recomand nimic. :)

Aly spunea...

Iti multumesc oricum Sim :D si da, si pe mine m-au facut curioasa cu flormar-ul :p

Andreea spunea...

Incearca de la Flormar,Seventeen.
Ti-as recomanda si Estee Lauder daca ai bugetul pe masura.Eu am un set de bluh uri trio de la ei de care sunt tare incantata.

Aly spunea...

Dap, o sa incerc iti multumesc :D dar Estee Lauder este way out of my buget :))

Iulia spunea...

Tot la Flormar vroiam sa te trimit si eu. Au o gama variata dar cum nu sunt prima :( ...
Iti urez multa bafta la bac!!! :*

Anda Zelenca spunea...

Ca sa pari Sun kissed - poti incerca budra bronzanta ( pe care eu o folosesc ca blush) de la ELF - Sun Kissed ( asa se si cheama :))) )

Dana spunea...

Sa arunci un ochi si la Bourjois. Eu am Rose Ambre si e un rozaliu tare misto. Cred ca au si nuante mai sun-kissed. Mie imi place ca tine f mult (si pe fata, dar si in cutie :D )

Anonim spunea...

Aly, sper ca a trecut cu bine bacul si ca ti-ai gasit un blush care sa iti placa. Poate postezi aici ce ti-ai luat pentru ca sunt curioasa. :*

Aly spunea...

Heeeey, deocamdata nu a trecut cu totul; mai am fizica vineri si scap. La romana a fost ceva neprevazut, insa sper ca m-am descurcat; iar la mate a fost ok. Din pacate nu am reusit sa imi cumpar blush, dar cel mai probabil o sa imi caut in weekend. Dar o veste buna pt tine :)) La bac am avut in spate o fata care avea o oja turcoaz, asemanatoare cu cea pe care o cauti, insa nu asa mata. Si o sa pornesc in cautarea ei vineri, iar daca gasesc, cu siguranta ti-o recomand :D te puuup!

Anonim spunea...

Yeey. Sper sa gasesti. Multumesc pentru searching! :D Tot astept blush-ul. Eu mi-am luat de la Alix Avien si mi-am tras teapa rau. Nu e deloc pigmentat. :(

Trimiteți un comentariu