joi, 10 iunie 2010

Mistakes

S-a sfarsit si liceul... si, of,urmeaza bacul... Am intrat in panica, simt ca nu mai stiu nimic dupa un an de invatat in continuu; oricum, spre sfarsit o sa ma "adun" si sper sa scot o nota mare. Nu stiu de ce toata lumea are impresia ca daca ai note mari in liceu, asa o sa ai si la bac. Eu una nu cred asta. Desi acum in liceu, am avut doar o medie de 9(va rog nu ma considerati tocilara), nu sunt sigura ca as putea sa iau note extraordinare. Consider ca totul depinde de norocul pe care il ai, mai ales acum cand nici nu s-au dat variante posibile si cu o organizare proasta a ministerului ca pana acum 2-3 luni nici nu stiam ca lumea ce opere avem pt bac. In fine, cred ca depinde ce i se mai nazare guvernului sa ne dea: ori se ne termine, ori sa ne dea ceva accesibil. Oricum, am batut campii pe aici, nu asta era subiectul principal.

Voiam sa vorbesc despre greselile pe care le fac eu cand vine vorba de ingrijirea personala. Nu este un subiect nou, dar sunt curioasa daca sunt singura care face asta sau nu.

1. Unghii. Aici sunt multe: mi le tai cu foarfeca, am pila de metal(am incercat cu cealalta, dar mie nu imi face nimic, parca nici nu pilesc); imi mai tai cuticulele. Inainte si mie mi se rupeau/exfoliau cand mi le taiam cu foarfeca, insa de cand folosesc tratamentul de la Farmec, nu mai am probleme. Eu optez de cele mai multe ori pentru unghii ingrijite. Acestea oricum cresc; ideea e sa arate bine, indiferent de ce metode folosesti. In apararea mea, mereu aplic lac incolor inainte de a ma da cu oja si deja ma invat sa nu imi mai tai cuticulele.

2. Par. Hm, nu imi tund varfurile la 2/3 luni; chiar nu am avut timp anul acesta de asa ceva. Citind mult, coada de cal a fost prietena mea. Apoi: imi mai usuc parul cu foehn-ul, nu intotdeauna aplic masca(de cele mai multe ori o aplic pe post de balsam).

3.Fata. Cu demachiatul nu am probleme; ma demachiez repede, nu suport in casa sa simt ca am ceva pe fata. Insa: uit de masca saptamanala, gomaj/scrub/exfoliat nu cred am aplicat de o luna, storc cosurile uneori(decat sa umblu cu monstruozitatea pe fata, mai bine il storc); nu intotdeauna aplic crema hidratanta sau tratamentul de noapte(Brevoxyl- mi-e leneeee :P). Dar asta se intampla in zilele lenese; in rest sunt consecventa.

4. Corp. Si de crema de corp am cam uitat in ultima luna; scrub pe corp- never; doar tratament cu lufa :)

Si cam atat. Am I that bad? :D

7 comentarii:

Sim spunea...

Multa bafta la bac! Ai sa vezi ca o sa treaca cu bine :)

Aly spunea...

Ms mult! Eu sper sa treaca cu "foarte-bine" :))

Camelcutza spunea...

Buna. Sa stii (si ti-o spun dpdv profesoral) ca oamenii care te asculta/ noteaza la bac vor sa treaca cati mai multi elevi. Te ajuta, mai umfla un pic notele, deci nu ai motive de ingrijorare. Din ce am citit eu pe aici, la romana si engleza (cel putin) prevad niste note de 10. Bafta si pupici!

Anonim spunea...

Parca citesc despre mine. :P Si eu imi tai cuticulele, imi aplic oja fara lac incolor inainte (bad, bad, bad), ma usuc cu feohnul, uit de creme pentru corp, masti de par nici atat si nici calcaiele nu mi le racai cu piatra ponce (recunosc ca nu am avut nevoie pana acum).
Totusi, am grija mare de ten si de pilozitatea corporala (chiar e o obsesie; cum vad un fir, cum il scot). :D
Mult succes la bac!! (si eu am licenta)

Aly spunea...

@Camelcutza. Sa speram ca asa e, dar tot nu pot scapa de frica. Engleza a fost mai devreme, dar eu nu am dat-o ca mi-am echivalat examenul cu Cambridge-ul(si oricum la asta nu-mi faceam probleme). Eu una la mate si la fizica stiu ca o sa ma descurc, la romana mi-e putin frica ca de abia acum repet operele ca lumea si sper sa ne dea ceva care sa stiu foarte bine :)

Aly spunea...

Ah si multumesc :D

Aly spunea...

@Shopperita: yey, nu sunt singura! :D ti-am descoperit blogul, te bag in blogroll. Si eu iti urez mult succes :D

Trimiteți un comentariu