vineri, 30 iulie 2010

Blush - Lancome

In sfarsit am prins putin timp liber pentru a posta. Eu sunt la mare, insa nu am apucat sa ajung la plaja, dar mai am 2 luni pentru a ma desfata :) Mai demult v-am cerut niste sfaturi in ceea ce priveste alegerea unui blush. Si pe acesta din pacate nu am apucat sa mi-l cumpar, insa intre timp am gasit unul provizoriu(al verisoarei mele), pe care nu-l foloseste: Lancome Blush Subtil. Nu garantez ca asa se numeste, iau doar ce scrie pe spate :)

Deasemenea, pe spate pentru nuante: Shimmer Coral Sunset si Sheer Peach Organza.
Imi pare rau ca nu am pus swatch-uri, o sa updatez pe viitor cu poze.
Nuanta de deasupra este intr-adevar un corai cu sclipici, care consider ca ar prinde foarte frumos pe un ten bronzat, iar cea de jos, nuante piersicii, dupa cum ii spune si numele, este mata si foarte discreta. Eu una le aplic pe amandoua, uneori insistand cu peach-ul; folosind o pensula destul de mare(cea de la Avon pentru perle bronzante) si culorile fiind apropiate, mi-e greu sa ating doar una. Dar combinatia este super :) Cutiuta este prevazuta si cu oglinda, numai bine pentru cele care vor un retus rapid. Nu imi place ca nu este prevazut si cu pensulica proprie si trebuie sa iti cari si pensula dupa tine :). Il recomand celor care isi permit; nu stiu exact pretul, insa presupun ca este pe masura celor de la Lancome. Eu una nu l-as cumpara, caci sunt sigura ca as gasi si alternative mai iefine, dupa care o sa pornesc in cautare in curand, tinand cont, evident, de parerile voastre. Cutiuta are 2.55 gr.

Mai am o leapsa de onorat care va trebui sa mai astepte(cea cu Pandora's Box), deoarece vreau sa o fac properly, cu poze si tot tacamul. Va pup si vacanta placuta! :)

12 comentarii:

MooNy spunea...

E unul la ELF, e cica duplicat de Benefit Coralista si un aproape-la-fel cu Nars Orgasm. Abia astept sa mi-l iau! Si anume nuanta Glow, care e doar putin mai inchisa decat in poza de pe siteul lor.

Cateva locuri unde il poti vedea/citi despre el
http://lilylovesmac.blogspot.com/2008/07/elf-swatches.html
http://www.shensaddiction.com/2008/12/nars-haul-orgasmic-experience.html

beautyandthecity spunea...

Hey! ce sincronizare - uite alegerea mea mid - cost ca sa nu zic low:)


http://beauty-and-the-city.blogspot.com/2010/07/blush-bourjois.html

Anonim spunea...

Imi place nuanta mata. Have fun! :)

Aly spunea...

Thank uuu!:* u2.. si ms Moony pt link-uri, incerc sa imi conving portofelul sa faca comanda la ELF pt mai multe produse :)

Anda Zelenca spunea...

Sunt superbe ambele nuante!

MooNy spunea...

Liberare! Vezi ca au 50%off face (reducere 50% pentru al doilea produs pentru fata cumparat). Daca te bagi, anunta si aici daca esti prin Bucuresti ca as vrea su eu tot un Glow!

Aly spunea...

Din pacate sunt prin Constanta :(... in bucuresti ajung prin septembrie cam asa, pt cazari and stuff

Andreea spunea...

Ce yuumy arata blush ul! ambele nuante sunt frumoase.Sa il folosesti cu placere.Pupici.
Si vacanta cat mai placuta!

Anonim spunea...

Vezi ca ai mai primit un tag. :)

Raluca Gabriela spunea...

Pe www.g-abri-elle.blogspot.com am pus o postare noua, s-ar putea sa te intereseze, check in!
Te pup! Gabriela

Anonim spunea...

Tot eu scriu: ai si un Blog Award de la mine. :D

Aly spunea...

thank u thank u! nu prea am mai fost activa pe blog pt ca am fost plecata la munte, sper sa reusesc sa rezolv totul saptamana asta:*

Trimiteți un comentariu